.

Casa Codrut - locuinta individuala: parter cu o suprafata construita (fara terase) de 131,80 mp si suprafata utila de 108,90 mp; etajul 1 are o suprafata construita de 103,20 mp (exclusiv balcoanele); mansarda construita pe principiul "spatiului liber".

Casa Codrut

Casa Codrut | Casa Crenguta

Vile Mogosoaia

PARTERUL: Suprafata construita este de 131,80 mp, din care suprafata utila este de 108,90 mp. Compartimentarea parterului a fost gandita astfel incat sa ofere spatiu, confort si intimitate locatarilor casei.

Bucataria in stil american (12,05 mp) comunica printr-un semiperete ce poate fi amenajat stil bar cu living-ul (35,20mp).

Biroul (14,00 mp) comunica cu living-ul si confera un plus de discretie si liniste, fara a izola de restul casei.

Debaraua (5,20 mp), camara (4,95 mp) si camera tehnica (7,10 mp) sunt proiectat special pentru a satisface nevoia de depozitare si pentru a instala accesorile tehnice care asigura confortul locuintei ( ex: centrala termica).

Intregul ansamblu de camere este deservit de un grup sanitar in suprafata de 4,95 mp.

Pentru maximizarea spatiului interior s-a optat pentru un garaj exterior (16,80 mp). Trecerea din garaj in casa se face direct si comod fara ca locatarii casei sa fie deranjati de capriciile vremii.

Situate la parterul casei, terasele masoara 23,70 mp.
Terasa de acces are suprafata de 4,10 mp, iar terasa de recreere masoara 19,60 mp. Aceasta din urma constituie o zona de relaxare si ofera accesul catre peluza. Spatiul adiacent terasei permite instalarea unui gratar, amenajarea unui loc de joaca pentru copii si a unei piscine.


ETAJUL: Suprafata construita a etajului 1 este de 103,20 mp, iar suprafata utila este 83,80 mp. La acest etaj s-au proiectat trei dormitoare. Doua dintre ele , in suprafata de 17,20 mp fiecare, sunt deservite de o baie (5,65 mp) la care accesul se face din hol. Dormitorul matrimonial are o suprafata de 17,30 mp si este proiectat cu dressing (7,05 mp) si baie proprie (7,85 mp).

Balcoanele sunt orientate catre strada si catre peluza din spatele casei, oferind astfel vedere catre lacul Mogosoaia precum si catre padurea de stejari din vecinatate.


MANSARDA: Principiul pe care s-a proiectat mansarda este acela al "spatiului liber", astfel incat fiecare viitor proprietar al caselor de acest tip sa realizeze aici amenajarea pe care si-o doreste ( ex. sala de sport, lectura, dans, ‘hobby room’…etc).

Ansambluri Rezidentiale Mogosoaia va prezinta mai jos Casa Codrut, cu proiectul exterior, plan parter, etaj + mansarda, cu supfaretele aferente fiecarui plan in parte (pentru a mari, dati "click" pe imagine):