.

Casa Crenguta - locuinta individuala: parter cu o suprafata construita (fara terase) de 134,10 mp si suprafata utila de de 111,80 mp; etajul 1 are o suprafata construita de 104,00 mp (exclusiv balcoanele); mansarda construita pe principiul "spatiului liber".

Casa Crenguta

Casa Codrut | Casa Crenguta

Vila Crenguta Mogosoaia

PARTERUL: Suprafata construita a parterului este de 134,10 mp, din care suprafata utila este de 111,80 mp.

Compartimentarea parterului a fost gandita astfel incat sa ofere spatiu, confort si intimitate locatarilor casei.

Bucataria in stil american (11,75 mp) comunica cu living-ul (39,20 mp), fiind partial separate printr-un semiperete, care poate fi amenajat stil bar.

Biroul este prevazut cu o suprafata de 12,00 mp.


Debaraua (5.35mp), camara (3.85mp) si camera tehnica (7,10 mp) satisfac nevoia de depozitare si instalare a accesoriilor tehnice care asigura confortul locuintei ( ex: centrala termica, masina de spalat rufe etc).

Intregul ansamblu de camere este deservit de un grup sanitar in suprafata de 4,25 mp.

Pentru maximizarea spatiului interior s-a optat pentru un garaj exterior (16,80 mp). Trecerea din garaj in casa se face direct si comod fara ca locatarii casei sa fie deranjati de capriciile vremii.

Situate la parterul casei, terasele masoara 22,40 mp. Terasa de acces masoara 2,90 mp, iar terasa de recreere masoara 19,50 mp. Aceasta din urma constituie o zona de relaxare si ofera accesul catre peluza. Spatiul adiacent terasei permite instalarea unui gratar, amenajarea unui loc de joaca si a unei piscine.


ETAJUL: Suprafata construita a etajului 1 este de 104,00mp, iar suprafata utila 85,05mp. La acest etaj s-au proiectat trei dormitoare. Doua dintre ele , in suprafata de 16,10 mp, respectiv 16,45 mp, sunt deservite de o baie (5,75 mp) la care accesul se face din hol. Dormitorul matrimonial are o suprafata de 20,35 mp si este proiectat cu dressing (5,50 mp) si baie proprie (6,65 mp).

Balcoanele sunt orientate catre strada si catre peluza din spatele casei, oferind astfel vedere catre lacul Mogosoaia precum si catre padurea de stejari din vecinatate.

MANSARDA: Principiul pe care s-a proiectat mansarda este acela al "spatiului liber", astfel incat fiecare viitor proprietar al caselor de acest tip, sa realizeze aici amenajarea pe care si-o doreste ( ex. sala de sport, lectura, dans, "hobby room"…etc).

Ansambluri Rezidentiale Mogosoaia va prezinta mai jos Casa Crenguta, cu proiectul exterior, plan parter, etaj + mansarda, cu supfaretele aferente fiecarui plan in parte (pentru a mari, dati "click" pe imagine):